Chakra-workshop

It’s all about balance ●

 

Gjennom livet lagrer vi mange negative opplevelser og følelser som frykt, hat, sorg, sinne i kroppens energifelt og chakra. Dette fører til blokkeringer og stress – som igjen kan føre til sykdom og uhelse.

 

Bli med oss på en spennende reise gjennom kroppens 7 chakra, hvor vi gjenoppretter balansen i både kropp og sinn. Gjennom pranayama, yoga asanas, meditasjon og avspenning åpner vi opp slik at uønsket blokkeringer frigjøres og kroppens prana / livskraft kan flyte fritt.

I denne workshopen skal vi:

• Sette en intensjon

• Balansere energisentrene

• Lære effektive måter å overvinne stress

• Jobbe med kroppens egen visdom

• Gjøre relasjoner mer meningsfylte

• Gi slipp på stress og ødeleggende mønster

 

Vi starter med en deilig balanserende yogaflyt og lander i den mer restorative yin yogaen. Programmet passer for alle, så ta gjerne med en venn til denne vårrengjøringen av kropp og sinn. Varmt velkommen til en oppdagelsesreise gjennom kropp og sinn.

 

Om Johanne og Kari-Anne

Johanne og Kari-Anne startet høsten 2015 opp det donasjonsbaserte yogaprosjeket Global Yoga Trondheim sammen med gode kolleger og venner. Begge har lang fartstid innen treningssenterbransjen og har flere yogautdanninger bak seg. I dag driver de egne yogaforetak i tillegg til å jobbe som fysioterapeut og lærer. De holder månedlige yogaklasser til større og mindre lokale og nasjonale organisasjoner.

Søndag 24. november 2018 kl 11-1400

Pris kr 400

Instruktører: Global Yoga river guides Kari-Anne og Johanne 🙏

Begrenset antall plasser - førstemann til mølla!

 

Bindende påmelding.

 

Velkommen!

Påmelding HER 

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com