Workshop med Frøydis Hansvik

NB - påmeldingsfrist torsdag 22. august 2019.

Denne helgen blir det workshops i forskjellige temaer og yoga/bevegelses-stiler, bla håndstående, chakra, pust, yoga for balansert energi og SOMA-move!  

Frøydis F. Hansvik er utdannet fysioterapeut, gruppetreningsinstruktør og har en rikholdig yogalærerutdanning hovedsakelig fra Global Yoga der hun også holder grunnutdanning for kommende yogalærere. Mestring og utvikling tilpasset den enkeltes forutsetninger kombinert med jordnær kunnskapsformidling og sprudlende bevegelsesglede kjennetegner Frøydis sine yoga og treningsklasser. 

 

FREDAG:

WS kl 1630-1930 - Yoga for balansert energi (3t)

Ønsker du å bli en mer balansert utgave av deg selv? Det trenger verken å handle om forsetter, hårete treningsmål eller om å snu oppned på alle rutiner... I denne workshopen utforskes yogaen som verktøy både for å løfte energi og å gi avspenning via pust, bevegelse og meditasjon sånn at du kan gi deg selv det du trenger. Du er velkommen som du er - åpent nivå.

LØRDAG:

WS kl 11-13 - Håndstående (2t)

Håndståendeworkshop for deg som ønsker å utforske verden oppned trygt, lekfullt og med progresjon. Du trenger absolutt IKKE å kunne stå på hendene for å delta, men det anbefales at du har noe erfaring med fysisk trening eller yoga.

WS kl 14-16 - Pust (2t)

When you own your breath, nobody can steal your peace...Vi dukker inn i åndetagets magi og ser på pustens funksjon for flyt, balanse og avspenning både på og av yogamatta. Workshopen inneholder teori, vinyasa (yogaposisjoner som forenes med pusten), avspenning og meditasjon. Åpent nivå.

SOMA Move klasse 1 kl 17-18 (1t)

SOMA MOVE er en helhetlig treningsform som er atletisk, sterk og myk. Kroppen er eneste verktøy og timen foregår barfot på yogamatte. I løpet av økta gjennomgås en sammenhengende serie med ulike bevegelsesmønstre som utfordrer og utvikler bevegelighet, balanse, stabilitet, styrke, rytme og tilstedeværelse. Du vil finne inspirasjon fra både yoga, kampsport, animal moves og dans i denne herlige og tidvis svette treningsformen. 

I løpet av helga holdes det 2 ulike SOMA MOVE klasser. 

SØNDAG:

WS kl 12-14 - Chakra (2t)

Velkommen til en workshop der vi utforsker det yogiske kroppsbilde og dykker inn i yogaens energisystem. Chakraene symboliserer ulike energier, elementer, farger og mentale, følelsesmessige og fysiske egenskaper. Avhengig av livsførsel, arv, miljø og relasjoner kan chakraene undertrykkes eller overstimuleres noe som medfører helsemessige påkjenninger. I denne workshopen får du en kort teoretisk gjennomgang og en lengre inspirerende yogapraksis for å balansere hele deg. Kom som du er - åpent nivå.

SOMA Move klasse 2 kl 15-16 (1t)

Se beskrivelse lørdag

 

Tid: fredag 30. august - 1. september 2019

Påmelding her

Om Frøydis

erfaren fysioterapeut og yogi

Frøydis er bla kjent og kjær yogi i Global Yoga. Hun var en av to fantastiske assistenter under Kristins grunnutdanning i GY :-) Frøydis er fysioterapeut og har stor faglig tyngde, samt lidenskap for yoga og bevegelse. Også lidenskap for håndstående og nylig tatt utdanning i SOMAMove - kom og prøv!

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com