KURS 

Kristin

Helgekurs - yoga for nybegynnere

En gylden mulighet til å få et lite innblikk i yogaens verden. I løpet av syv timer introduseres du til teori og praksis om pust og pusteteknikker, og ikke minst de fysiske yogaposisjonene (asanas). Begge dager vil vi også gjøre avspenningsøvelser.  De fysiske posisjonene er enkle, men du blir allikevel utfordret mhp balanse, styrke og smidighet. Vi prøver å rekke over både statiske og dynamiske øvelser. Ta på klær som er gode å bevege seg i og som gjerne er litt tettsittende.  Løpetights og ulltrøye er gode valg. Du blir også varm/svett innimellom, så ta gjerne med en tynn jakke så du kan regulere varmen godt i løpet av dagen.

 

Kurset er beregnet på dem som er i normal fysisk form, og som har gjort lite eller ingen yoga tidligere. Har du vond rygg, stive skuldre/nakke eller andre vanlige vondter, er dette en god start for deg. 

 

4 timer på lørdag, 30 minutters pause

3 timer søndag, 15 minutters pause

 

Te, kaffe, nøtter, frukt er inkludert i prisen - husk å ta med en liten matpakke.

2019 høst - 

lør 30.aug-sønd 1. sept| kl 11-15 & 12-15 | helg | kr 1400

Kjersti | YogaRO

6-ukers yogakurs nivå 1 - VIRYAYOGA

Dette kurset er en fortsettelse etter nybegynnerkurs. Vi jobber videre med nivå 1 øvelser og vi utvider repertoaret. Er du kjent med yoga fra før vil dette være en fin start. 

Når: Mandager kl.18.15-19.45. 

Oppstart 26. august 2019

Ta kontakt med Kjersti for mer info og påmelding - kjersti@yogaro.no
6-ukers yogakurs nivå 1&2 - VIRYAYOGA

Dette kurset er for viderekommende. Du har gått på Viryayoga nybegynner/nivå 1 tidligere, du er kjent med øvelsene og instruksjonene, samt at du har en jevn praksis. 

Når: Mandager kl. 20.00-21.30. 

Oppstart 26. august 2019

Ta kontakt med Kjersti for mer info og påmelding - kjersti@yogaro.no

Marit | YogaBeyond

YOGABEYOND  - langøkter

 

Marit fortsetter sine kurs i langøkt-format denne høsten. Mer info kommer snart.

 

Her er beskrivelse av vårens kursserie;

Vårens kursserie består av seks langøkter som gir rom for både innledende refleksjon + fysisk detaljdykk, aktive øvelser, restorative øvelser samt avspenning.

Hver langøkt vil ha et tema og et fysisk fokus. Vil vil jobbe med å utvikle både teoretisk og praktisk forståelse av hvordan vi i større grad få med oss hele kroppen inn i de ulike yogaøvelsene. Både i form av muskler, bindevev, organer og skjelettstabling – men også med fokus på tilstedeværelse og dyptgående kroppsbevissthet som en ferdighet vi alltid kan videreutvikle. Yogapraksisen kan da bli en meditasjon i bevegelse – der hele oss deltar.

Våren inviterer til å utforske kontakten og bevegelsen nedover i jorda som forutsetning for den det i oss som strekker seg oppover og utover. Alle bevegelser har en forankring nedover, og balansen mellom tyngdekraft og oppdrift vil være et gjennomgående tema gjennom langøktene.

Langøktene passer for deg som har erfaring fra før (noe eller mer), gjerne fra et av YogaBeyonds tidligere kurs og/eller retreater. Du velger selv om du vil delta på hele serien, eller melde deg på enkeltøkter.

Velkommen til dypdykk inn i utforskningen av hele ditt bevegelsesspeketer – med stadig større kroppsbevissthet og tilstedeværelse som fundament for yogapraksisen.

Tid: Onsdager kl 19.00-21.45


Pris: Kurspakke 6 økter: kr. 2040,-
Enkeltøkter: kr 380,-
Kurspakke 6 økter + 1 privattime (60 min): kr. 2390,-

P.g.a begrenset antall plasser er påmelding bindende.

Påmelding / mer info:
marit@yogabeyond.no / 920 65 067

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com