Yoginis bolster


Vi har brukt denne typen bolster siden vi åpnet studioet i juni 2016.  Bolsterne er svært anvendelige og behagelige, og kan brukes i mange sammenhenger, se feks under for noen tips.

Bolsteren er en perfekt følgesvenn i yogastillinger som du holder over en lengre tid, feks i yinyoga eller restorative yoga - og ikke minst i shavasana (død manns-stilling).  Du kan feks bruke den til å støtte opp under knærne eller lår når du ligger på rygg i shavasana, du kan legge det i supta baddha konasana (liggende bundet sommerfugl) der du ligger ned med ryggen i lengderetning med bolster.  Du får en lett, og støttet, bakoverbøy i ryggen, og en åpning i brystet når du legger armene ned i gulvet (med håndflatene opp).... fint for ryggsøylen, for å roe ned en stresset hjerne, åpner opp i bryst og skuldre, og det gir mer plass til pusten. 

Bolsterne er fylt med rullet, tynn madrass for å få ønsket fasthet, og puta er trukket i et mikrofiberstoff som er behagelig mot klær og hud.  Putene kommer i to behagelige farger - gylden brun og beige.  Bolsterne våre er behagelige, kortreiste og miljøvennlige, og er produsert av Stene AS i Harstad :-)  Den fine skinnlogoen er produsert av Chili AS :-)

Pris kr 950.-

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com