Yoga med Monika Björn

 

STERK I FORANDRING

 

Er du interessert i yoga, trening, motivasjon, inspirasjon og kvinnehelse? Da er dette eventet for deg!

 

Trenings- og helse-entreprenøren Monika Björn kommer til Harstad 30.–31. mars for å ta deg med på en inspirerende reise gjennom et foredrag, en workshop og to yogaklasser.

 

Hvem er Monika?

Monika har mer enn 20 års erfaring i treningsindustrien, og er en av Sveriges mest kjente trenings- og yoga-profiler i inn- og utland. I mange år har hun regelmessig presentert på noen av verdens største treningsarrangementer, og nå kommer hun til Harstad.

Program:

 

LØRDAG:
 

·         KL 1230–1400:  Workshop – ”What yogis need?”
 

Hva er en ”allround” praksis? Er det viktig å utfordre den fysiske kroppen, og i så fall hvorfor? Hva innebærer begrepet ”moderne yoga” og hvordan kan dette påvirke vår "flow" på matta?​ Etter en kort muntlig gjennomgang blir det en fysisk praksis der du jobber med både klassiske og nye varianter av yogaposisjoner – kanskje noen som du prøver for første gang. Vi jobber igjennom kroppen fra topp til tå, fra store til små ledd, for å bygge styrke og bevegelighet ved hjelp av pust og tilstedeværelse i både kropp og sinn. 

 

Det eneste du behøver for denne workshopen er:

·         en vilje til å utforske

·         nysgjerrighet og et åpent sinn.

Denne workshopen passer alle nivåer, og er åpen for dem som vil utforske blandingen av klassisk og moderne yoga.

·         KL 1500–1615: Foredrag: «Sterk gjennom klimakteriet»


Nevn ordet «klimakteriet» (overgangsalderen), og de fleste tenker på noe negativt – sånn behøver det ikke være! Forfatteren og treningseksperten Monika Björn prater med humor og alvor om hvordan vi selv kan påvirke vår helse og vårt velbefinnende.

 

«Sterk gjennom klimakteriet» er en inspirasjonsforelesning for aktive kvinner mellom 35–60 år, som vil ta kontrollen over sin egen helse. En forelesning som viser at det finnes håp – og at det er mange ting du selv kan gjøre for å ha det bedre i denne delen av livet!

 

Forelesningen retter seg først og fremst mot kvinner, men også til alle som jobber med kvinner på daglig basis; leger, sykepleiere, fysioterapeuter, personlige trenere, yogalærere m.m.

SØNDAG

·         KL 1200–1300: Yogaklasse 1 «BACK TO THE CORE»

 

Tema – bakoverbøyinger/backbends/hjerteåpnere. De færreste av oss føler at bakoverbøyinger kommer naturlig, men at det er noe som suksessivt må praktiseres med kunnskap og intelligens. Vi utforsker ulike typer bakoverbøyinger og deres forhold til kjernestyrke på en leken og progressiv måte i en «flow»-klasse.

 

·         KL 1330–1430: Yogaklasse 2 «HIP, HIP HURRAY»


Tema: Om du har hofter er dette klassen for deg 😊 

En klasse i flyt og stillhet som åpner opp hoften i alle dens bevegelsesretninger.

 

PRISER;

·         Workshop «What yogis need?» kr 500

·         Foredrag «Sterk gjennom klimakteriet» kr 200 /  gratis for Yoginis-medlemmer :-)

·         2 yogaklasser kr 800

 

Det er mulig å melde seg på én, flere eller alle tingene i eventet. Vil du være med på alt får du dessuten 20 % rabatt på et halvtårsmedlemskap hos oss (verdi: 720 kr).

 

PS: Skal du være med på alt må du huske å melde deg på tilsammen 3 ting: Workshop, foredrag og yogaklasser.

 

STED; Speilsalen, Hotel Arcticus, Harstad.

 

Påmelding her -

https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=978259&stype=-8&sView=day&sLoc=0&date=03/30/19

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com