STUDIO

Lokalene er tilpasset yoga-aktivitet, med gulv det er deilig å bevege seg barføttes på, rolige og behagelige farger, dempet belysning, passe temperatur og stille omgivelser. 
Omgivelsene er bevisst ganske rene og enkle, slik at du lettere kan vende fokus mot deg selv.  Materialer er valgt slik at du skal få lyst til å berøre dem.  I mange av klassene benyttes det musikk eller annen lyd, samt essensielle oljer, slik at de fleste sansene skal være aktivert gjennom klassen. 
 
Lokalene har dame- og herregarderober, begge med dusj.  I loungen kan du kose deg med en kopp te eller kaffe, sjekke ut de deilige doTerra-oljene, eller yogaklærne fra Run&Relax eller skravle litt med andre yogier. Med dette håper vi å ha skapt en deilig ramme for deg allerede før du kommer inn i salen og på yogamatta.
I salene har vi Manduka-matter - de beste yogamattene som finnes :-) Disse er til fri benyttelse av kundene.  Du kan selvfølgelig også ha med egen matte. Ellers har vi pledd, blokker, bolstere, stropper, skumruller, tennis- og golfballer -  så det du må ta med er deg selv og klær til å bevege deg fritt i! Materialene i studio er miljøvennlige og bestandige.  Vi er spesielt stolte av yogabolsterne våre som er svært kortreiste - produsert lokalt av Stene AS.  Rengjøringen i studio foregår med minst mulig bruk av kjemikalier - godt for både menneske og natur.
 
Se HT/Eiendomsmelger1 sin reportasje fra studio!  Tusen takk til Marie Uglum Døsen for flotte bilder fra studio.
Leie studio?
Har du lyst til å leie våre fine lokaler, ta kontakt med Kristin på mail kristin@yoginis.no
Leievilkår finner du her
Vi holder til i 1. etasje i Tunneset 8 (samme bygg som Bohus, Fargerike og Feel24) i Harstadbotn, like sør for Harstad sentrum.
Mange gratis parkeringsplasser :-)
 
 
BUSS: Buss nr 10, 210, 250 fra Harstad byterminal (sentrum) til stoppested Harstadbotn eller Bratta. Går min hvert 30 minutt, reisetid 5-6 minutter.  Se reiseplanlegger

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com