Eteriske oljer

INNFØRING I BRUK AV OLJER -

GRY FOSSTEVDT

2 dagers innførings/fordypningskurs for dem som vet litt om eteriske oljer, og ønsker å utvide kunnskapene. Stor vekt på trygg, korrekt, effektiv og allsidig bruk av disse flotte plantemedisinene. 

Prisen inkluderer et lite kompendium med mye nyttig informasjon. 

 

KURSINNHOLD
- Aller viktigst er det å ha klarhet i grunnbegrepene i faget for å kunne praktisere på en forsvarlig, effektiv og seriøs måte. På dette kurset vil dere få innsikt i hva eteriske oljer er.
- Definisjon.
- Hvordan de eteriske oljene fremstilles på korrekt vis for optimal kvalitet.
- Hvilke funksjoner de har i planten.
-Typebeskrivelse/fysiske kjennetegn
-Viktigste generelle terapeutiske egenskaper.
-Forsiktighetsregler og kontraindikasjoner.
-Hvordan bruke eteriske oljer trygt og effektivt i terapi og i dagliglivet, for bedre helse, styrket energi og for velvære og glede. Også kosmetisk bruk, - eteriske oljer og baseolje som alternativ til parfymerienes kremer.De forskjellige metoder forklares og utdypes. Hvilken eller hvilke bruksmåter som egner seg best i gitte tilfeller.
-Presentasjon av et utvalg kjente og mindre kjente eteriske oljer som er spesielt nyttige og anvendelige, både til behandling og i husapoteket.
-Vanlige helseproblemer som effektivt kan korrigeres og lindres ved hjelp av eteriske oljer.
- Litt om virkestoffene/kjemiske komponenter i disse svært sammensatte væskene.

Dette er en overordnet plan. Jeg er selvsagt åpen for spesielle ønsker fra deltagerne, og det blir rikelig anledning til å stille spørsmål. Men før helgen er omme skal dere ha sikre basale kunnskaper om denne omfattende, anvendelige og svært virkningsfulle gren av plantemedisinen.

VELKOMMEN TIL EN LÆRERIK OG INSPIRERENDE HELG!

Pris kr 2500 

Lørdag 23. og søndag 24. november 2019.

Kl 10-18

Påmeldingsfrist 1.november 2019.

Litt om kursholder Gry Fosstvedt;

Som pionér innen aromaterapi i Norge, startet hun sin praksis i 1981. Siden underviste hun i flere år ved Norsk Høyskole for Helhetsterapi, inntil hun i 1983 startet sin egen skole.
I 1989 stiftet Gry Fosstvedt NATF (Norsk Aromaterapeut-forbund) for å samle alle landets terapeuter til samarbeid om profesjonelle krav og regler, og for å gi aromaterapien et velfortjent navn som en seriøs behandlingsform.

Hennes ønske er å spre saklig informasjon om aromaterapi, og å utdanne terapeuter som virkelig kan være til hjelp for andre. Og seg selv!

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com