Yin-workshop

The Secret of YIN:
YIN Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelige Taoistiske filosofien om YIN og YANG, to motsetninger som man ønsker skal være i harmoni og
balanse.


I dagens samfunn er det mange av oss som har for mye av den maskuline Yang-energien i livet vårt, med høyt tempo, kraft, energi, mange aktiviteter og krav til prestasjoner både på jobb og privat. Konsekvensene av dette kan være fysiske og mentale blokkeringer som igjen kan gi helseplager. For å skape balanse og harmoni trenger vi derfor mer av den feminine YIN-energien med aksept, tålmodighet, ro, hvile, stabilitet, passivitet og forankring.


I denne workshopen fokuserer vi på de fysiske og mentale grunnprinsippene i YIN yogaen og guider deg skånsomt gjennom passive og rolige yogaøvelser sittende eller liggende på matten. Vi fokuserer på bindevev i kombinasjon med pust og avspenning og vi hviler lenge i
hver enkelt posisjon.


Gjennom YIN Yoga løser vi opp fysiske og mentale blokkeringer som skaper balanse i kroppen vår, og kanskje også i livet. Alle kan ha glede av YIN Yoga, også de som ellers praktiserer sterkere, mer dynamisk yoga.

 

Denne workshopen passer for alle og vil gi deg et verktøy som over tid kan gi deg økt bevegelighet og bedre funksjon i tillegg til økt velvære, mer energi, mindre spenninger i kroppen, bedre søvn og styrket mental helse.


TIDSPUNKT:
Søndag 25. november kl 09:00-12:00
Pris kr 400


Instruktører: Global Yoga river guides Kari-Anne og Johanne ��
Begrenset antall plasser - førstemann til mølla!
Bindende påmelding.

Påmelding og betaling - HER

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com