top of page
IMG_2831_blwh.jpg

Hei!

Mitt navn er Kristin Seim, jeg er gift, har to voksne barn, en nydelig jakt cocker og er bosatt i Harstad. Jeg er geolog og jobber i Oljedirektoratet.

Yogaen har vært min følgesvenn i mange år, og den er en kilde til energi, styrke, glede, hvile og ro, mentalt og fysisk. Yogaen rommer så mangt og kan tilpasses til de fleste - både folk og situasjoner.   

  • Facebook
  • Instagram

Litt om meg

Jeg oppdaget yogaen tilfeldig i 2006, da en god venninne "tvang" meg med på yogaferie :-)  Siden har det blitt mye yoga, ute og hjemme i Harstad.  I 2013 startet jeg min yogalærerutdanning, og det har siden blitt utdanninger i blant annet vinyasa hos Magnus Ringberg og yinyoga hos Ina Løvdal. I 2022 startet jeg på en ny og fascinerende utdanning basert på Thomas Myers oppdaterte anatomi om bindevev ("Anatomy Trains") og Karin Gurtners "Art of Motion" bevegelseslære. 

 

Yogaen er min store lidenskap og hobby, og ingenting gleder meg mer enn når nybegynnere oppdager hvor magisk yogaen er og hvor viktig og godt det er å bevege seg variert og "intelligent". For meg en yogaen en fantastisk motvekt til kontorjobbens stillesitting og stress i hverdagen. Aktive, dynamiske øvelser som styrker kroppen, hjelper deg med en avslappet, men oppreist holdning - så du fungerer bedre i hverdagen. Mange er stresset - og noen ganger kan aktiv yoga roe hodet, andre ganger kan rolig yoga være nøkkelen. Når jeg underviser i yoga tar jeg med læring fra personlig erfaring/praksis og de ulike utdanningene jeg har. Framover vil yogaen bli mer farget av Karin Gurtners fantastiske bevegelses-kunnskap som igjen er basert på Thomas Myers "Anatomy Trains". Dette tar jeg med i tradisjonelle yoga-øvelser, så ting ser kanskje likt ut, men vil oppleves ganske annerledes! Som alltid vil vi jobbe med bla styrke, bevegelighet, balanse, pust og kroppsbevissthet, men vi vil også jobbe med å få tilbake elastisitet og glide i muskulatur og bindevev, og få bedre kraftoverføring gjennom kroppen. 

I 2023 holder jeg til i flotte lokaler i Landsåsveien 5 (Nathanielsen seremonirom/selskapslokaler), Harstadbotn, hvor jeg holder yogakurs på tirsdagskvelder.  

Håper vi ses!

Namaste,

Kristin

YOGA-relaterte utdanninger/workshops

Global Yoga

Grunnutdanning yoga, yinyoga, inversjoner, PT yoga, anatomi og assistering

Handstand workshop, Monika Bjørn og Yuval Ayalon

Deva yoga

Grunnutdanning

Ina Løvdal

Fordypning yinyoga

Magnus Ringberg/spaceM yoga

Vinyasa yoga

Anatomy Trains

Structure and Function

Art of Motion

Anatomy trains in Motion

Kontakt

Send meg en e-mail om det er noe du lurer på!

bottom of page