top of page
IMG_2831_blwh.jpg

Hei!

Mitt navn er Kristin Seim, jeg er gift, har to voksne barn og er bosatt i Harstad. Jeg er geolog og jobber i Sokkeldirektoratet.

Yogaen har vært min følgesvenn i mange år, og den er en kilde til energi, styrke, glede, hvile og ro, mentalt og fysisk. Yogaen rommer så mangt og kan tilpasses til de fleste - både folk og situasjoner.   

  • Facebook
  • Instagram

Litt om meg

Jeg oppdaget yogaen tilfeldig i 2006, da en god venninne "tvang" meg med på yogaferie i Italia :-)  Jeg likte yoga umiddelbart - med nærvær og fysiske utfordringer. Det første møtet var med klassisk yoga, deretter ble det ashtanga-yoga hjemme i Harstad. I 2013 startet jeg min yogalærerutdanning hos Global Yoga, og siden har det blitt mange kurs og utdanninger, både i Global Yoga-systemet og andre steder. Favoritter innen utdanninger og yogaformer er - Magnus Ringberg/SpaceM yoga, Ina Løvdal/yinyoga, jivamuktiyoga, Monika Bjørn/kvinnehelse. I 2022 startet jeg på en ny og fascinerende utdanning basert på Thomas Myers anatomilære om bindevevet ("Anatomy Trains") og Karin Gurtners "Art of Motion" bevegelseslære. Planen er å ta hele utdanningsløpet innen "Art of Motion"-systemet.

 

Når jeg har yogaundervisning er det ingenting gleder meg mer enn når nybegynnere oppdager hvor magisk yogaen kan være og hvor godt det er å bevege seg variert og "intelligent". For meg en yogaen en fantastisk motvekt til stillesitting, inaktivitet, rutinearbeid/-bevegelser og stress. Aktive, varierte og dynamiske øvelser som hjelper deg til en avslappet, oppreist holdning, en funksjonell kropp som beveger seg lett og med stor frihet, og økt velvære. Yogaen hjelper deg også til å roe ned tankekjøret. Pusteøvelser og instruert avspenning er metoder som tas i bruk i de fleste timer.

For tiden holder jeg kurs i yinyoga og dynamisk yoga i Harstad (kursbeskrivelser yin - dynamisk yoga), samt arrangerer yoga-retreats til Kreta.

 

Jeg er også så heldig å få være yogalærer ved Folkehøyskolen i Nord-Norge. Her underviser jeg elever som har yoga valgfag og yoga fordypning, og som selv vil bli yogainstruktører - utrolig givende og artig!

Jeg er registret yogalærer i Norsk yogalærerforbund, og eier/leder/instruktør ved Yoginis yogastudio AS.

Velkommen til yoga!

Namaste,

Kristin

MicrosoftTeams-image (11).png
200h GY.png
SpaceM 100h.png
DevaYoga.png
Anatomy Trains Structur and Function.png

Utdanninger/workshops

Global Yoga

Grunnutdanning

Yinyoga

Inversjoner

PT yoga

Anatomi og assistering

Deva yoga/Katrine Berge

Grunnutdanning

Yoga Nidra-kurs

Psoas-kurs

Yin yang yoga-akademiet/Ina Løvdal

Fordypning yinyoga 

 

Atman Yoga/Jessica Winderl

Restorative Yoga

spaceM yoga/Magnus Ringberg

Vinyasa yoga

Monica Bjørn

Yoga og kvinnehelse

Handstand workshop, Monika Bjørn og Yuval Ayalon

Anatomy Trains and Art of Motion Academy

fullførte kurs;

Structure and Function (AT)

Anatomy trains in Motion (AoM academy)

Slings Essentials

Slings Theory Assessment

Slings in Motion I

pågående utdanning 2024;

Slings in Motion II

Slings in Motion III

Slings BodyReading and Movement Strategies

Slings Teaching

Slings Diploma 

Kontakt

Send meg en e-mail om det er noe du lurer på!

bottom of page