top of page
IMG_2831_blwh.jpg

Hei!

Mitt navn er Kristin Seim, jeg er gift, har to voksne barn og er bosatt i Harstad. Jeg er geolog og jobber i Oljedirektoratet.

Yogaen har vært min følgesvenn i mange år, og den er en kilde til energi, styrke, glede, hvile og ro, mentalt og fysisk. Yogaen rommer så mangt og kan tilpasses til de fleste - både folk og situasjoner.   

  • Facebook
  • Instagram

Litt om meg

Jeg oppdaget yogaen tilfeldig i 2006, da en god venninne "tvang" meg med på yogaferie :-)  Siden har det blitt mye yoga, ute og hjemme i Harstad.  I 2013 startet jeg min yogalærerutdanning hos Global Yoga, og siden har det blitt mange kurs og utdanninger, både i Global Yoga-systemet og andre steder. I 2022 startet jeg på en ny og fascinerende utdanning basert på Thomas Myers anatomilære om bindevevet ("Anatomy Trains") og Karin Gurtners "Art of Motion" bevegelseslære.

 

Yogaen er min store lidenskap og hobby, og ingenting gleder meg mer enn når nybegynnere oppdager hvor magisk yogaen kan være og hvor viktig og godt det er å bevege seg variert og "intelligent". For meg en yogaen en fantastisk motvekt til stillesitting, inaktivitet, rutinearbeid/-bevegelser og stress. Aktive, dynamiske øvelser som styrker kroppen, hjelper deg med en avslappet, men oppreist holdning - så du fungerer bedre i hverdagen. Mange er stresset - og noen ganger kan aktiv yoga roe hodet, andre ganger kan rolig yoga være nøkkelen. Instruert avspenning/yoga nidra, meditasjon, pusteøvelser og yoga sutras asthanga-tankegang er også gode ingredienser i yogapraksisen.

I mine timer tar jeg med læring fra personlig praksis og de ulike utdanningene jeg har. Framover vil timene bli mer farget av Thomas Myers og Karin Gurtners fantastiske kunnskap om anatomi og bevegelse, bla å få tilbake elastisitet og glide i muskulatur og bindevev, og få bedre kraftoverføring gjennom kroppen. 

Jeg er registret yogalærer i Norsk yogalærerforbund, og eier av Yoginis yogastudio AS.

Velkommen til yoga!

Namaste,

Kristin

200h GY.png
SpaceM 100h.png
DevaYoga.png
Anatomy Trains Structur and Function.png

Utdanninger/workshops

Global Yoga

Grunnutdanning

Yinyoga

Inversjoner

PT yoga

Anatomi og assistering

Deva yoga

Grunnutdanning

Yoga Nidra

Ina Løvdal

Fordypning yinyoga 

 

Jessica Winderl

Restorative Yoga

Magnus Ringberg/spaceM yoga

Vinyasa yoga

Monica Bjørn

Yoga og kvinnehelse

Handstand workshop, Monika Bjørn og Yuval Ayalon

Anatomy Trains and Art of Motion

Structure and Function

Anatomy trains in Motion

pågående utdanning 2023/2024;

Slings Essentials

Slings Theory Assessment

Slings in Motion I

Slings in Motion II

Slings in Motion III

Slings BodyReading and Movement Strategies

Slings Teaching

Slings Diploma 

Kontakt

Send meg en e-mail om det er noe du lurer på!

bottom of page