top of page

VILKÅR

Generelle vilkår hos Yoginis 
 
Ansvar for egen kropp
Din kropp er ditt ansvar. Lytt alltid til din egen kropp og respekter dine begrensninger. Eventuelle skader du pådrar deg i lokalet, under trening eller i din hjemmepraksis er ditt eget ansvar. Instruktør gir generelle instrukser etter beste evne, men det er alltid ditt ansvar å avgjøre hva du gjør og hvordan.  Kun du vet hvordan dagform, sykdom og stillingen oppleves der og da.  

 

Si gjerne ifra til instruktøren dersom du har skader/plager du mener kan være relevant for treningen. Dette kan for eksempel være hjerte- og karsykdommer (feks høyt blodtrykk), prolaps, graviditet og nylig fødsel/bekkenløsning. 

Har du feks en skulderskade og ikke kan løfte armen over skulderhøyde, er det lurt å avvente med aktiv yoga til skaden er helet. Bruk sunn fornuft!

Deltakelse på kurs

Det er bindende påmelding til kursene. Ved påmelding til kurs, har deltaker lest  og godtatt Yogisis vilkår. Når du melder deg på kurs, får du mail med bekreftelse på plass og ev mer informasjon om kurs. Yoginis binder seg til å reservere plass til kursdeltaker, og kursdeltaker binder seg til å betale kursavgiften.

Kurset arrangeres når det er nok påmeldte til gjennomføring, det leies lokale og instruktør resererer tid.  

Ta kontakt ved uforutsette ting som skader/operasjon/langvarig sykdom.  Jobbreiser, vanlig sykdom osv gir ikke rett til tilbakebetaling av avgift.

Utstyr

Ta med eget utstyr til treningen.  Til aktive timer er dette stort sett yogamatte (dvs en sticky mat, som gjør at du ikke sklir på matta selvom du blir litt svett. Yogamatter er litt tynnere enn mange andre treningsmatter, dette gjør det enklere å holde balansen.

Klær

Ta gjerne på lag på lag med klær, slik at du kan kle av når du blir svett, og kle på under avspenningen. Vi gjøre helst yoga barføttes.

Hygiene

Ha på rene treningsklær og ikke bruk parfyme.

HJEMMESIDEN

Alt materiale på hjemmesiden eies av Yoginis Yogastudio AS.  Materiale fra hjemmesiden kan ikke anvendes kommersielt uten Yoginis yogastudio AS's samtykke.

bottom of page