top of page

Yoga Retreat

24. sept - 1. okt 2022

2 daglige yogaøkter, turer til nærliggende strender, klostertur og utflukt til nydelige Chania, overnatting med froskost og lunsj på et lite, familiedrevet hotell - med superhyggelig vertsskap

Retreaten er fulltegnet

ENDELIG!!

2 år etter at koronaen satte en stopper for planlagt retreat, prøver vi igjen!

Kun 10 ledige plasser og med påmelding innen 1. april - så vær rask og sikre deg plass.

Se praktisk info lenger ned på siden.

YOGAEN

Vi starter dagen med en dynamisk yoga-økt som løfter humøret og gir energi. På kvelden blir det roligere yoga, med elementer av yinyoga, meditasjon og avspenning. I løpet av uken får du prøvd litt forskjellige typer yoga og mange klassiske yogaposisjoner, vi utforsker pusteøvelser og kjenner på effekten av avspennings- og meditasjonsteknikker. Kanskje oppdager du nye sider ved deg selv, blir mer kjent med din kropp og kanskje ditt puste- og spenningsmønster?

Yogaen er enkel og tilpasses lett til de fleste nivåer. Det er ikke meningen at øvelsene skal være avskrekkende eller så krevende at du mister motivasjonen. I stedet skal vi være utforskende, tilstede og nysgjerrige.

Retreaten passer nybegynnere til øvede.  Ingen avanserte øvelser. Du behøver ikke ha med utstyr til retreaten, men har du eget utstyr du er avhengig av, kan du selvfølgelig ta med dette.  

hendene sammen
Yoga på stranden
IMG_2218.jpg

INSTRUKTØREN

Yoga-instruktør er Kristin Seim, som drev Yoginis yogastudio i Harstad fram til korona-stopp i 2020.  Til daglig jobber hun som geolog i Equinor.  Hun har en bred yoga-utdanning gjennom Global Yoga, samt grunnutdanning i Deva yoga, restorativ yoga & yoga nidra, SpaceM-yoga vinyasautdanning og videreutdannelse i yinyoga, og har instruert ulike former for yoga ved Yoginis de siste årene.

HOTELLET

Casa Manolesos ligger i den lille landsbyen Chorafakia utenfor Chania. Dette er et moderne og lite hotell med et utrolig hyggelig vertskap - familien Manolesaki.

Vi innlosjeres alene på 2-mannsrom (1 person pr rom) eller to stk i 3-mannsrom.

Rommene er rene, delikate og godt utstyrte.

Hotellet har en deilig hage og fint bassengområde, hvor vi gjør yoga. Her spiser vi lokal kretisk frokost-buffet og lunsj, samt bbq to kvelder. Fra hotellet er det gåavstand til den flotte stranden Kalathas, og et par lokale restauranter, samt butikk og apotek.   

Skjermbilde 2019-09-04 22.58.57.png
IMG_2445.jpg
2020-01-15_15-10-43.png

Foreløpig PROGRAM

07-0800     YOGA (dynamisk)

08-0930     frokost

utflukt/egentid

13-1400      lunsj

egentid

17-1830      YOGA (rolig, meditasjon)

20-2200     middag

 

Lørdag er reisedag

PRAKTISK INFO

Tid: 24. september - 1. oktober 2022

Sted: Chorafakia, Chania, Kreta

Instruktør: Kristin Seim

Nivå: nybegynner - øvet

Yoga: vinyasa og yin

Antall deltakere; 10

Påmeldingsfrist: 1. april 2022

Priser:

 • yogaundervisning: 4000 NOK

 • overnatting inkl. frokost og lunsj; ca 500 euro (betales ved utsjekk)

 

Påmelding; 

1) send mail til kristin@yoginis.no med påmelding innen 1. april

2) Dersom nok påmeldte, får du melding om dette og detaljer om hvordan du betaler yoga-undervisningen (frist 15. april), og du kan gå i gang med bestilling av flyreisen. Betalt undervisning = bekreftet plass med bindende påmelding.

 

Dersom for få påmeldte, blir retreaten kansellert.  

Arrangøren ordner hotell. Betaling (ca 500 euro/pers) betales ved utsjekk avreisedagen.

Deltaker bestiller og betaler flyreise selv.  Anbefalt reiserute kommer etter påmeldingsfristen. 

PRISENE INKLUDERER

 • 2 daglige yogaøkter 

 • 7 hotellovernattinger  

 • frokostbuffé alle dager

 • lunsj alle dager

 • 2 middager på hotellet - velkomstmiddag og bbq siste kveld

 • drikke (vann, juice, te, kaffe) 

 • transport til/fra Chania flyplass

 • transport til/fra arrangerte utflukter

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • fly tur/retur Chania

 • middag 4 dager (spiser på lokale restauranter)

 • alkohol-holdige drikkevarer

 • andre utflukter som ikke er beskrevet i programmet

Les mer om retreatens vilkår.  

Retreaten høsten 2022 er fulltegnet

NÆROMRÅDET OG UTFLUKTER

Vi bor på Akrotiri-halvøya, like i nærheten av flyplassen og i kort avstand til sjarmerende Chania. Fra hotellet kan du spasere ned til den deilige Kalathas-stranda. Her er det utleie av bla solsenger og SUP, om noen vil prøve det. Og det er fantastisk å svømme rundt i det klare, varme vannet!

I løpet av uken gjør vi en utflukt til den vakre gamlebyen i Chania, ser på restene av minoisk storhet i Aptera, og besøker ett eller flere av Akrotiris gamle klostre. 

Akrotiri er en halvøy som har små, idylliske strender i alle himmelretninger, og i løpet av uken drar vi til tre-fire av strendene. 

Det er helt opp til deg hva du vil være med på. Har du feks lyst å bruke en dag til å gå ned den kjente Samaria-ravinen, kan du selvfølgelig gjøre det :-) Denne er derimot ikke inkludert i programmet.

agia triada 1.jpg
Skjermbilde 2019-09-22 21.32.28.png
Agia Triada-klosteret
Stilhet og ro, fantastiske terracotta-farger og arkitektur, klosterhage og et lite utsalg av vin, eddik, oljer - produsert av munkene på klosteret.
Ca 10 min å kjøre fra hotellet

 
Havnen i gamlebyen, Chania
Vi tar en tur til Chania, og forelsker du deg i denne sjarmerende byen, er det bare å ta buss eller taxi inn flere ganger.  Buss-tur til byen tar ca 20 minutter.  
IMG_2370.JPG
Spasertur fra Gouverneto kloster, til Katholiko kloster og kanskje helt ned (og opp Igjen) til sjøen for en forfriskende dukkert.  
bottom of page