top of page

Yoga Retreat


21. - 28. september 2024

Bli med på yoga-retreat til Kreta med daglige yogaøkter, hyggelige samvær, sol og varme. 7 dager med dypdykk i yoga og bevegelse

RETREATEN ER FULLTEGNET

YOGAEN

Timene henter inspirasjon fra flere typer yoga og annen bevegelseslære, med hovedelementer fra vinyasa og yinyoga. Har du erfaring med yoga vil du nok kjenne igjen mange av de fysiske stillingene og solhilsningene, men du vil også erfare nye variasjoner og instruksjoner.  

Yogaen er ikke avansert, men passer de aller fleste uansett nivå. Vi jobber bla med å øke mobilitet, kroppskontakt og -kontroll, øke elastisitet og styrke i bindevev, og balanse. I tillegg utforsker vi pusten og finner metoder for å stresse ned.  

Noen dager blir det to yogaøkter (morgen/ ettermiddag), andre dager holdes det en lengre økt/workshop rundt et spesielt tema. Mesteparten av yogaen finner sted rundt hotellets basseng, men vi gjør også meditasjon på stranden.

Har du spesielle plager/sykdom osv kan det være fint om instruktør for beskjed om dette på forhånd.  Eksempler er hjerte-/karsykdom, hjerneslag, grønn stær, graviditet. Instruktørene kan hjelpe med å tilpasse yogaen, men det er den enkeltes ansvar å ta hensyn til egne forutsetninger. Bare du vet hvordan yogaen oppleves for deg. Ta hensyn til deg selv og tøy dine grenser på en fornuftig måte.

 

hendene sammen
Strandyoga.jpg
IMG_2218.jpg

INSTRUKTØREN

 

Yoga-instruktør er Kristin Seim ved Yoginis yogastudio i Harstad, medlem i Norsk Yogalærerforbund.

Jeg har en bred yogautdanning gjennom feks Global Yoga, Deva yoga, SpaceM-yoga og utdanner meg nå innen Art of Motion-systemet (link til mer info om Art of Motion).

Jeg har instruert yoga siden 2015. Jeg er glad i aktive timer med store bevegelser og flyt, samt roligere timer hvor det mentale, avspenning og pust får mer fokus. Uansett time, synes jeg det er spennende å jobbe bredt med helsebringende bevegelser med feks kroppsscanning/holdnings- analyse, restitusjon etter skader/

operasjon, søvnproblemer og utmattelse osv.

Yoga er min store hobby. Til vanlig jobber jeg som geolog i Sokkeldirektoratet i Harstad. Jeg er også yogalærer ved Folkehøyskolen i Nord-Norge.

HOTELLET

 

Dette er et moderne og lite hotell med et utrolig hyggelig vertskap - familien Manolesakis. Datter og sønn i huset, Christina og Nikos, arrangerer og tilrettelegger alt for oss, og mor Maria lager deilig frokost.  

Rommene er rene, delikate og godt utstyrte.

Vi innlosjeres alene på 2-mannsrom eller to personer i 3-mannsrom. Hotellet har 3 enkeltrom og 7 dobbeltrom. Dobbeltrommene har to senger, så du slipper å dele seng når du deler rom.

Hotellet har en deilig hage og fint bassengområde, hvor det er nydelig å ta en dukkert eller slappe av i sola, og hvor vi gjør yogaen din fleste dager. Fra hotellet er det gåavstand til den flotte stranden Kalathas, et par lokale restauranter/kafeer, samt butikk og apotek.  

 

Casa Manolesos ligger i den lille landsbyen Chorafakia utenfor Chania. Det er svært kort vei til flyplassen (sivil og militær), og du vil merke jagerflyene i kortere perioder flere ukedager.  Ellers er dette en svært fredelig plass, hvor det er lett å finne ro og balanse.  

Hotellet har noen svært hyggelige firbente venner som gjerne hilser på gjestene :-) 

Morgenyoga.jpg
lulu.jpg
IMG_2375.jpg

PRAKTISK INFO

Tid: 21. - 28. september 2024

Sted: Hotel Casa Manolesos, Chorafakia, Kreta

Instruktør: Kristin Seim 

Nivå: nybegynner - øvet

Type yoga: vinyasa og yin

Antall deltakere:  max 14

Påmeldingsfrist: 10. september 2023

Priser:

 • yogaundervisning: 4000 NOK

 • overnatting og frokost, enkeltrom; 840 euro

 • overnatting og frokost, tomannsrom; 525 euro/pers

 • anbefalt reise, direktefly tur/retur Evenes-Chania: 6482 kr

Yoginis ordner med bestilling av hotell og organisering av gruppereise fra Evenes til Chania. Reiser du på annen måte, så ordner du dette selv.  For at retreaten skal gå som planlagt, trengs det et minimum av deltakere. IKKE bestill reise før du har fått bekreftelse på at vi er nok påmeldte til at turen arrangeres.

 

Ytterligere informasjon om retreatens vilkår finner du her.

 

Påmelding; 

1) send bindende påmelding på mail til kristin@yoginis.no. Ved påmelding godtar du retreatens vilkår

2) Ved nok påmeldte får du beskjed om at turen går som planlagt, samt detaljer om betaling av retreaten

3) bestill reise 

 

Dersom for få påmeldte, blir retreaten kansellert så det anbefales ikke å bestille reise før du får bekreftelse på at turen går som planlagt.

PRISEN INKLUDERER

 • daglig yogaundervisning

 • 7 hotellovernattinger  

 • 7 frokostbuffér

 • 2 BBQ/middager på hotellet 

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • lunsj

 • middager (m unntak av 2 BBQ på hotellet)

 • transport på Kreta

 • ev utflukter

Les mer om retreatens vilkår.  

bottom of page