top of page

"Be not afraid of going slowly, be afraid of standing still."

- Kinesisk ordtak

På Yoginis treffer du utdannede yoga-instruktører som er genuint opptatt av bevegelse og helse.  Vi har alle et felles møtepunkt i yogaen, men vi kan ha ganske forskjellig bakgrunn og fokus. Sjansen for at du finner en yogaform/stil og en instruktør du liker, er derfor ganske stor. 

Yoginis har et rikt drop-in tilbud. Liker du kursformen bedre, er du hjertelig velkommen på yogakurs som arrangeres av YogaBeyond og YogaRO. Her møter du hhv Marit Nygård og Kjersti Vingerhagen som dedikerte og dyktige yogalærere.  I tillegg til drop-in og kurs, arrangerer vi jevnlig workshops ledet av eksterne instruktører.  

YOGA TIL FOLKET og YOGA FOR ALLE!

Kom som du er! Du trenger ikke bli i form eller bli mykere først. Og vondt rygg er ingen unnskyldning for ikke å gå på yoga - tvert i mot! Yoga er ingen konkurranse eller noe du blir målt på. Fokus er på deg selv, innover, og det å være tilstede og i kontakt med pust og kropp. 

Du trenger heller ikke eget utstyr for å være med - alt utstyr som trengs får du fritt låne hos oss.  Klær må du stå for selv, men du kan fint komme i feks ulltøy eller tights.  Pass på at du bruker rent tøy, så ikke lukt sjenerer andre yogier.  

HVORFOR YOGA?

Yoga er en fantastisk kombinasjon av fysisk og mental trening og avspenning. Urgamle yogaposisjoner og -bevegelser, ny forskning og tilpasning til det vestlige mennesket smelter sammen til den yogaen som tilbys hos Yoginis. Om du driver med for eksempel styrketrening, løping, klatring, svømming, dans eller annen trening  – eller sitter mye i løpet av dagen – så vil du uansett ha stor nytte og glede av yogaen.  Yogaen gir deg mulighet til å ta vare på egen helse; med glede og trygghet. Det kroppslige – med økt kroppsbevissthet og -kontroll, et positivt kroppsbilde, bedre pusteteknikk, styrketrening, mobilitetstrening, balanse. Og det mentale og emosjonelle – med å få en pause fra ytre inntrykk og alle gjøremål, og øve opp evnen til å være tilstede og akseptere kroppen og livet akkurat som det er.

bottom of page