Villaen har sengeplass til fire til seks personer (to soverom med dobbeltseng i det ene og to enkle senger i det andre, og en sovesofa i stua). Boligen har air-condition i alle oppholdsrom, peis, oljefyr, eget svømmebasseng, stue, kjøkken, to bad, utedusj, og utegrill.  Kjøkkenet er godt utstyrt, og har kjøl/frys, oppvaskmaskin, kaffemaskin mm. Terrassen i annen etasje har nydelig utsikt mot fjell, hav og nabolandsbyene Kalathas og Kounoupidana. Ute er det sittegrupper, rundt svømmebassenget solsenger og parasoll, og i den lille hagen er det blomster og urteplanter.  Villaen ligger i en blindvei i et rolig område, og har liknende boliger som er til utleie som nærmeste naboer.  

Boligen blir klargjort og rengjort før du kommer, og her er alt på stell :-)

UTEOMRÅDET

Det er parkeringsplass til to biler, deilig svømmebasseng som passer ypperlig for nedkjøling på ettermiddagen etter en lang dag på stranden eller en varm spaser-/joggetur. Fire solsenger, parasoll, spisebord til 6 stk under tak, og en liten sittegruppe ved bassenget. I tillegg er det utegrill og utedusj, blomster og urter.

STUE/SPISEPLASS

Inne er det en luftig og praktisk stue med sovesofa og to stoler, peis, TV, bluetooth-høyttaler. Gratis wi-fi. Air-condition.

Spisestuen er som resten av stuen lys og delikat.  Fra stuen er det utgang til uteområdet, og den fine spiseplassen som er under tak.

KJØKKEN

Kjøkkenet er i tilknytning til spisestue og stue i første etasje.  Det er godt utstyrt med bl.a. kjøleskap/frys, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister, vaffeljern, i tillegg til servise, kopper osv. 

Bildet er fra 2018, nå er vaskemaskinen på bildet erstattet med oppvaskmaskin.

TO DO TIPS.png
BOOKING.png

SOVEROM 1

Stort og luftig soverom i husets annen etasje. Stor garderobe, utgang til stor veranda med nydelig utsikt, og lufteveranda. Myggnetting og utvendig persienner på vinduer og dører. Air-condition. 

Ny dobbeltseng i 2018 (bredde 160 cm)

 

Sengetøy og håndklær til inne- og utebruk (basseng) hører med.

Ta helst med egne håndklær til stranden.

SOVEROM 2

Stort soverom med to enkle senger (bredde 90 cm), som  kan komineres til en stor dobbeltseng om du ønsker det. Stor garderobe. Utgang fra begge soverommene til stor veranda med nydelig utsikt. Myggnetting og utvendig persienner på vinduer og dører. Air-condition.

Nye senger i 2018.

 

BAD 1

I annen etasje er det stort og godt bad med dusj, WC, vask og vaskemaskin.  Bildet er fra 2018, og nå er det plassert en vaskemaskin ved siden av vasken, samt en hylle.

BAD 2

I første etasje er det et mindre bad, også med dusj, WC og vask.  

 

Hjertelig velkommen til vår villa :-)

 

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com