Villaen har to soverom med deilig senger til fire personer (en dobbeltseng og to enkeltsenger). Boligen har air-condition i stue og begge soverom, gratis wi-fi, to bad, to soverom, kjøkken og stue med mange sitteplasser for å nevne noe. Ute er det eget svømmebasseng med et område for de minste barna, utedusj, spisegruppe og sofagruppe under pergola, parasoll og stoler/solsenger. På kveldstid er det deilig å sitte ute - her er det stemningslys både ved bassenget og rundt sofagruppen, og det er magisk å roe ned her når solen går ned og til lyden av sirisser. Utenfor gjerdet er det privat biloppstillingsplass til to biler.

Soverommene har nye senger, romslige og praktiske garderober, insektsnett og persienner på dører og vinduer. Er dere flere enn fire overnattingsgjester, har vi en god madrass som kan plasseres på gulvet, og også muligheten for 1-2 personer å sove på sovesofaen i stuen.

Det er nytt AirCondition (AC)-utstyr som er kjapt og effektivt i begge soverommene. Se "hustips" for bruk av AC.

Kjøkkenet er praktisk og godt utstyrt, og har bl.a. kjøl/frys, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin og det meste av kopper og kar. Badet oppe er utstyrt med vaskemaskin og villaen har to-tre tørkestativ som brukes flittig til tørk av badetøy og klesvask.

Kjelleren er kun til privat bruk.  

 

Villaen er i en blindvei i landsbyen Chorafakia, og har liknende boliger som er til utleie som nærmeste naboer. Fra boligen er det bl.a. utsikt til de nydelige snøkledte fjellene, Lefka Ori. Chania flyplass ligger like i nærheten, turen hit tar ca 10 minutter i bil. Noen dager i uken er også jagerflyen fra militærbasen i Souda i luften, og de første gangene kan dette oppleves litt intenst. Men det er ingen fare! "Toktene" er over relativt raskt, og sjenerer svært lite.  

På 10-15 minutters gange når du de to nærmeste strendene, bl.a. vår favoritt Tersanas (se severdigheter/strender for mer info). Landsbyen Chorafakia har to fantastiske restauranter som er åpen mesteparten av året - Irenes Taverna og Ramblers. På sommeren kan du også spise på Sunset restaurant (gå mot Tersanas) og den eksklusive restauranten Bahar som ligger i Chorafakia i retning Stavros. Ellers finner du to dagligvareforretninger som har godt utvalg, den nærmest Irenes har best utvalg, den som ligger i retning Tersanas har kanskje bedre utvalg brødvarer.  I tillegg finner du apotek, bilutleie og kafe i gåavstand fra villaen.

 

Villaen blir klargjort og rengjort før du kommer, og alt skal være i orden til ditt opphold :-). Sengene er oppredd, håndklær på plass - men ta helst med dine egen strandhånklær.  Husets håndklær brukes i boligen eller ved poolen.  

Boligen er registrert som utleiebolig i Hellas med lisensnummer 00000104837.

Da er det bare å booke, starte å pakke badetøy, tannbørste, solkrem og en god bok!  Hjertelig velkommen til et Kretisk eventyr :-) 

Hjertelig velkommen til vår villa!