Villaen har deilig sengeplass til fire personer (en dobbeltseng og to enkeltsenger) og plass til to ekstra på sovesofaen i stua. Boligen har air-condition i stue og begge soverom, gratis wi-fi, to bad, to soverom, kjøkken, stue med mange sitteplasser, bluetooth-høyttaler, for å nevne noe. Ute er det eget svømmebasseng med eget hjørne for de minste barna, dusj, spisegruppe og sofagruppe under pergola, parasoll og stoler/solsenger. Biloppstillingsplass til to biler.

Soverommene har nye senger, romslige og praktiske garderober, insektsnett og persienner på dører og vinduer. Nytt AirCondition-utstyr som er kjapt og effektivt finnes i begge soverommene. Se "hustips" for bruk av AC.

Dette settes på ca en halvtime før sengetid. Optimal temperatur-innstilling er 26 grader på sommerstid. Dette er den beste temperaturen for å unngå AC-forkjølelse, sove godt og ikke bruke unødvendig strøm. Bruk helst AC kun om natten, på dagtid tempererer du boligen best ved å ha gjennomlufting (med insektsnett nede). Aldri bruk AC når boligen er forlatt, eller dersom dører eller vinduer er åpne. 

Kjøkkenet er praktisk og godt utstyrt, og har bla kjøl/frys, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin og det meste av kopper og kar. Badet oppe er utstyrt med vaskemaskin og villaen har to-tre tørkestativ som brukes flittig til tørk av badetøy og klesvask.

Kjelleren er kun til privat bruk.  

 

Villaen ligger i en blindvei i et rolig område, og har liknende boliger som er til utleie som nærmeste naboer.  

Boligen blir klargjort og rengjort før du kommer, og her er alt på stell :-). Sengene er oppredd, håndklær på plass - men ta helst med dine egen strandhånklær.  Husets håndklær brukes i boligen eller ved poolen.  

Hjertelig velkommen til vår villa!

 

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com