Drømmer du om en uke eller to på Kreta - litt utenom de typiske turiststedene?

Villaen ligger i Chorafakia, en liten og sjarmerende kretisk landsby på Akrotiri-halvøya like øst for Chania. Her finner du mange fastboende og relativt lite turisme, ingen overfylte strender eller store sesongåpne hoteller. Gangavstand til to idylliske strender. I landsbyen finner du blant annet to nærbutikker, apotek, flere gode restauranter, kafe og to bilutleiefirmaer.  Fra Chorafakia går det buss til/fra Chania flere ganger daglig (buss Chania/Stavros).  Landsbyen er levende hele året, og er preget av rolig, landlig kretisk liv og noen turister. 

Akrotiri-halvøya er et mini-Kreta. Her finner du mange nydelige strender - og alltid en som er i ly for vinden. De nærmeste strendene er Tersanas og Kalathas, begge i gåavstand og begge er langgrunne strender med nydelig sand og rent vann. Området har fine forhold for dykking, surfing, padling, SUP osv. og også gå/sykkelturer i fjell eller olivenlunder. Du kan besøke grotter, raviner, klostre f.eks. det nydelige Agia Triada-klosteret som ligger mellom Chorafakia og flyplassen. På den andre siden av halvøya finner du andre nydelige strender som Marathi og Loutraki. 

Villaen har sengeplass til fire til seks personer (to soverom med dobbeltseng i det ene og to enkle senger i det andre, og en sovesofa i stua). Boligen har air-condition i alle oppholdsrom, peis, oljefyr, eget svømmebasseng, stue, kjøkken, to bad, utedusj, og utegrill.  Kjøkkenet er godt utstyrt, og har kjøl/frys, oppvaskmaskin, kaffemaskin mm. Terrassen i annen etasje har nydelig utsikt mot fjell, hav og nabolandsbyene Kalathas og Kounoupidiana. Ute er det sittegrupper, rundt svømmebassenget solsenger og parasoll, og i den lille hagen er det blomster og urteplanter.  Villaen ligger i en blindvei i et rolig område, og har liknende boliger som er til utleie som nærmeste naboer.  

Boligen blir klargjort og rengjort før hvert besøk.

Kreta har et deilig klima året rundt. Høysesongen er fra mai-oktober, men du kan også oppleve deilig sol og "sommer" - spesielt i november og mars/april . 

Velkommen til Kreta!

VILLAEN.png
TO DO TIPS.png
BOOKING.png

© 2016 by Yoginis. Proudly created with Wix.com